2024. május 03., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Tímea és Irma nevű olvasóinkat.  Holnap Mónika és Flórián napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Körös-toroki Napok Extra

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 9.

Szombat éjjel és vasárnap hajnalban Big Bill, Guli, Tibo, Spark, Ben Baker, Marko, Layer, Chriss V!, Hollermanodii, Ali B és Robesz varázsolja vissza a Körös-toroki Napok hangulatát a Laguna Beach Clubba. KTN-karszalaggal és -bérlettel, vagy az ötszáz forintos Bónusz-ticket leadásával éjjel tizenegy óráig ezer helyett ötszáz, s utána is csak ezer forint a belépőjegy. E buli idején is várják a jelentkezőket a jövő heti Laguna Szépe választásra.

A régió legújabb és legnagyobb nyári szórakozóhelye, a Laguna Beach Club hagyományteremtő céllal szervezi meg az első modell- és szépségversenyét, a Miss Laguna választást. „Ha elmúltál már 18, s szeretnél a Laguna Arca lenni, szeretnéd, a régió legszebb lányaival megméretni magad a színpadon is, ahol a legjobbak fotózást, modell munkát, utazást, Missy ajándékutalványt, éves Laguna Gold VIP-kártyát nyerhetnek, akkor máris jelentkezz” – áll a szervezők felhívásában. Jelentkezni legegyszerűbben: a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, adatok megadásával és egészalakos fotók csatolásával lehet. Információ kérhető a szervezőktől az eheti szombati buli idején is. Adatok fellelhetők e Körös-toroki szépségverseny közösségi eseményoldalán, valamint a klub Facebook-oldalán.

A Miss Laguna választásig azonban még várja a bulizni vágyókat – a Körös-toroki Napok utáni első hétvégére tekintettel – a KTN Feszt Extra, amelyen a KTN hangulatát tíznél is több DJ garantálja. Jegyek ezúttal egész éjjel kedvezményesen válthatók – további részletek a buli eseményoldalán találhatók.

A Laguna Beach Club hivatalos Facebook-oldalához továbbra is érdemes csatlakozni, hiszen nem csak a legújabb bulik terveiről, hanem a jegyekért és egyéb értékes nyereményekért zajló játékokról is így lehet a leggyorsabban információkhoz jutni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés