2024. április 27., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Zita nevű olvasóinkat.  Holnap Valéria napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Strandok éjszakája a retro fürdőben

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Augusztus 1.

A Strandok éjszakája elnevezésű országos akcióhoz a Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő működtetője is csatlakozott. Augusztus első napján a Dob utcai retro stílusú létesítményben éjfélig a teljes strandszolgáltatási kínálattal, valamint jelentős alkalmi kedvezményekkel várják a vendégeket. Szombattól sem maradnak a fürdőzők kedvezmények nélkül, a nyári jegyakció ugyanis augusztus végéig érvényben marad. Sőt, az idei csongrádi focimeccsekre váltott belépőket is érdemes előkeresni, azok felmutatásával ugyanis még mindig igénybe lehet venni a jegyvásárlási kedvezményt.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az ország negyvenkét fürdőjében kínálnak különféle kedvezményeket és programokat mindazoknak, akik augusztus első péntekét vízparton, vízben szeretnék tölteni. A Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő számos akcióval csatlakozott a kezdeményezéshez. Az éjfélig tartó nyitva tartás idején a belépőjegyeket kedvezményes áron kínálják, a finn szaunát pedig éjjel 11 óráig díjtalanul lehet használni. Az infraszauna használati díját annyira mérsékelték, hogy még az esti órákra is érdemes a pénztárnál időpontot előjegyeztetni. Az akció további részletei megtekinthetők az alábbi plakáton (amely egy kattintás után – a felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető):

 

A retro fürdő augusztus végéig további kedvezményeket is kínál, melyet a most még ismét viszonylag magas tiszai vízállás, valamint a zsúfoltsággal (is) járó Körös-toroki Napok idején különösképpen érdemes kihasználni.

(A plakát – a képre kattintás után, felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető.)

A kismamák és a diákok számára kialakított új nyári akció mellett megmaradtak a korábban alkalmazott kedvezmények is. A legutóbbi csongrádi bajnoki labdarúgó mérkőzésekre váltott belépőjegyeiket a pénztárban átadó drukkerek a normál napijegyeket féláron vehetik meg. E kedvezmény nem csak a csongrádi lakosokra vonatkozik, így az eredeti csongrádi meccsjegyekkel rendelkező vendégszurkolók is invitálják a hamarosan megújuló retro fürdőbe.

(A plakát – a képre kattintás után, felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető.)

Két kánikula között mindig kissé nyugodtabbá váló strandfürdő területén kellemesen időzhetnek a nyugdíjasok is. Akik közülük az év elején sikeresen pályáztak, az Erzsébet-kártyájukon igényelt fürdőbelépőjüket négyféle jegy vásárlására augusztusban is felhasználhatják.

(A plakát – a képre kattintás után, felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető.)

Az aktuális akciókról további információ található a fürdő Facebook-oldalán, valamint – az immár gyógyvízzé minősített termálvíz összetételéről is adatokat közlő – weboldalán.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés