2024. április 18., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Andrea és Ilma nevű olvasóinkat.  Holnap Emma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

KTN – Új fellépőkkel bővült a programsor

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 30.

A Körös-toroki Napok (KTN) szervezői újabb fellépőkkel bővítették a szombati programsort, emiatt a Korda házaspár koncertje a vasárnapi ingyenes programok közé került. A rendezvény egyik főszponzorának köszönhetően koncertet adhat Csepregi Éva, valamint az egykori Fiesta együttesből ismert Csordás Tibor is. További változás, hogy a szombat délutáni ingyenes KTN-egészségfesztiválon Rubint Réka mellett – Katus Attila helyett – jelen lesz Schobert Norbert. A csütörtök, péntek és szombat esti programokra már csak a fesztivál helyszínén, a csütörtök délelőttől szombat hajnalig működő pénztárakban lehet teljes árú bérletet, illetve napijegyeket váltani.

A KTN hivatalos honlapján elérhető részletes programsor szerdán tovább bővült. A szervezőktől kapott információink szerint a KNT szombat délutáni programjában Katus Attila helyett Schobert Norbert 17 órakor kezdi, majd 18 órától Rubint Réka folytatja az ingyenes alakreform tornát, melyhez a nagyszínpad előtti területen bárki csatlakozhat.

A fesztivál egyik főszponzorának köszönhetően a szombat esti fellépők sora is tovább bővülhetett, így DJ Dominik este 8 órakor kezdődő hangulatalapozása után fél 10-től színpadra lép az egykori Fiesta együttesből ismert Csordás Tibor, majd az Animal Cannibals fél 11-kor kezdődő koncertjét követően negyed 12-kor már Csepregi Éva ad koncertet. A nagyszínpadon éjféltől a Kozmix, hajnal 1-től Nagy Feró, fél 2-től pedig Dobrády Ákos tart koncertet. Korda György és Balázs Klári szombatra tervezett fellépése a vasárnapi ingyenes programok közé került, az ismert énekes házaspár vasárnap este negyed 10-től tart közel egyórás koncertet.

A KTN kedvezményes árú bérleteihez kedd éjfélig lehetett hozzájutni. A teljes árú bérleteket 7500 forintért, míg a napijegyeket 3500 forintért már csak a fesztivál helyszínén felállításra kerülő pénztárakban, kizárólag készpénzfizetéssel lehet megvásárolni. A bérletekkel az esti nagyszínpadi koncertek arénájába éppúgy be lehet jutni, mint a három éjszakai fesztiváli buli helyszínére. Akik csak a nagyszínpadi koncertekre kíváncsiak, a pénztárakban 1500 forintért napi koncertjegyeket válthatnak. Kizárólag az éjszakai bulikra szóló napijegyet nem árusítanak, a teljes árú napijegyek ugyanis ingyenes plusz ajánlatként tartalmazzák a nagyszínpadi koncertek megtekintésének a lehetőségét. Az összes vasárnapi program idén is díjtalanul látogatható.

A KNT fesztivál négy helyszíne: nagyszínpad, Laguna Beach Club, Happy Day Disco és Happy Dance Garden. Az üdülőterületen működő többi szórakozóhely saját szervezésben tart – ingyenes, vagy egyénileg alkalmazott belépőjegyekkel látogatható – rendezvényeket, de azok viszont nem tartoznak a KTN hivatalos eseményei közé. A KTN-ről a szervezők további információkat közölnek a fesztivál hivatalos közösségi oldalán, valamint az idei rendezvénysor eseményoldalán. Hírportálunkon, valamint lapunk Facebook-oldalán szerkesztőségünk vasárnap estig szintén folyamatosan megjeleníti a legfrissebb fesztiváli híreket.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés