2024. március 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Auguszta nevű olvasóinkat.  Holnap Zalán napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Ingyenes szülinapi buli, tortával

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 25.

Huszonhárom évvel ezelőtt kezdte megvalósítani a Körös-toroki álmát Szigeti Szabolcs vállalkozó, aki egy vállalati üdülő megvásárlásával alapozta meg a tiszai üdülőterület immár legnagyobbnak, s leginkább meghatározónak számító vendéglátó komplexumát. A különböző programplakátokon és az interneten ez évtől már Happy Day Beach néven emlegetett egység a szombati szülinapi buliba díjtalan belépéssel és óriási tortával várja a vendégeket. A Körös-toroki Napokra pedig beindítják a legújabb egységüket: Tibi atya fröccsműhelyét.

Az egykori üdülőből szálloda és diszkó lett. Az ingatlan parti peremén lévő büféket már a ’90-es évek közepén gyorsétterem egészítette ki. Később a szomszédos, egykoron a megyei önkormányzat tulajdonában lévő üdülővel bővült Szigeti Szabolcs birodalma, amely huszonhárom év óta Happy Day néven ismert. A második Körös-toroki Napok idején már javában működő egység azóta is a nyári csongrádi tiszai vendéglátás alappillére. A szülinapi bulikat évről-évre a Körös-toroki Napokat megelőző hétvégén tartják, így lesz ez idén is.

A szombat esti birtday party-ra nem csak díjtalan belépéssel, hanem egy hatalmas szülinapi tortával is várják a vendégeket. A jó hangulatról a Happy Day Beach idei nyári bulifelelőse, DJ Louis gondoskodik.

(A plakát a képre kattintás után – a felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető.)

A Körös-toroki Napok (KTN) idején a Happy Day Disco és a Happy Dance Garden a fesztivál éjszakai programhelyszíneinek egyike lesz, azonban a Happy Day Beach újdonsággal is kirukkol. A forrónak ígérkező KTN-hétvége alkalmával minden bizonnyal sikert arat majd a csongrádi tőkékről származó nedűk és a csongrádi szódavíz párosítása. Mint az alábbi plakáton is látható, Szigeti Szabolcs ugyanis – az idei nyári nagy dobásával – beindítja Tibi atya fröccsműhelyét.

(A plakát a képre kattintás után – a felugró ablakban – nagyítva is megtekinthető.)

A legnagyobb közösségi portálon már több mint félmillió követővel rendelkező kitalált személy, egy „kótyagosan is józanul gondolkodó szent humorzsák”, Tibi atya állítólag valamilyen formában jelen is lesz a KTN-nel párhuzamos négynapos nyitóbulin. A részletekről egyelőre csak annyit árultak el, hogy a szórakozóhely a hazánkban rohamosan terjedő Tibi atya-kultusz méltó csongrádi helytartója lesz.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés