2020. január 24., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Timót nevű olvasóinkat.  Holnap Pál napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Zárul a Tánc- és Zene Nemzetközi Fesztivál

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 31.

Kellemes esti kavalkáddal zárul a IV. Tánc- és Zene Nemzetközi Fesztivál. Az időjárás nagy valószínűséggel ma kegyes lesz, legfeljebb gyenge eső fordulhat elő. A felvonulás ma is 18 órakor kezdődik, a színpadi műsorok 19 órától láthatók. A programsor az előzetesen kiadotthoz képest némiképp átalakul, hiszen a görög csoport nem érkezett meg.

Ma a fellépők sorát a Bulgáriában egyre inkább terjedő, a moderntánc és a néptánc ügyes ötvözetét megtestesítő új táncművészeti ágat bemutató Folk Fitness Táncegyüttes nyitja, majd a sort a Csongrádi Ifjúsági Fúvószenekar, a Délvidékről érkező Óbecsei Társas- és Moderntánccsoport, a bolgár Ogledalo Néptáncegyüttes, a Csengelei Fúvószenekar és Mazsorettcsoport folytatja, s – mivel a görög vendégek nem érkeztek meg – a lengyel Kasztelanka Néptáncegyüttes zárja.

A fesztivál vasárnap is átlépi a város határát, Kováts Attila szervezésében este 6 órától a Felgyői Községi Könyvtár udvarán láthatnak műsort az érdeklődők.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés