2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Tesis Buli a Torokban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 18.

A Körös-toroki üdülőterületen elsőként tart rendezvényt a Tesis Buli csapata. A szegedi szervezők a Laguna Beach Club üzemeltetői meghívására fergeteges hangulatot ígérnek mindazoknak, akik részt vesznek a vasárnap hajnal négy óráig tartó eseményen. A Tesis Buli-kártyát felmutatók szombat éjjel 11 óráig ingyen léphetnek be, a kártyával nem rendelkezők este 9 és 11 között ezer forintért válthatnak jegyet. A később érkezők számára egységesen ezerötszáz forintért kínálják a jegyeket.

A Tesis Buli csongrádi eseményoldalán péntek estig már mintegy félezren jelezték, hogy biztosan részt vesznek a rendezvényen. A fedett tánctéren szombat este 10-től vasárnap hajnal fél 1-ig Big Bill, majd hajnal 2-ig Vicktor Smith, az utolsó két órában pedig DJ Lennard szolgáltatja a legjobb clubzenéket.

Akik az eseményoldalon keresztül csatlakoznak a játékokhoz, belépőjegyek mellett Tesis Buli-pólókat, -atlétákat, -pass-tartókat, és -strandlabdákat, továbbá pezsgőt és italkuponokat is nyerhetnek. Az oldal látogatói számára DJ Lennard jelezte, hogy a vele játékba kapcsolódók további VIP-belépőkhöz juthatnak. Az eseményoldalt érdemes részletesen, akár többször is végigpörgetni, ugyanis szombat estig még újabb nyerési lehetőségekre, akár villámjátékokra is fel lehet majd figyelni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés