2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Bomba-buli a Körös-torokban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 18.

A forrónak ígérkező szombat éjszakáján a Tisza partéle melletti Happy Day Disco szinte ingyenes bulit kínál. Az új, e hétvégére érvényes akció lényege: a belépőt váltók Bomba energiaitalt kapnak ajándékba. Emellett szombat éjjel és vasárnap hajnalban egyéb akciókkal is várja a vendégeket a tulajdonos, Szigeti Szabolcs, aki ez alkalommal a pult mögé is beáll, s DJ Novákkal együtt garantálja a hajnalig tartó jó hangulatot.

A kora délutáni órákban harminc Celsius-fokot jócskán felülmúló hőség szombat éjjelre is fülledt időt eredményez, ami Csongrádon leginkább a Tisza-partján, például a Happy Day Beach teraszain és szórakozóhelyein vészelhető át a legkellemesebben. Legalábbis ezt vallja a tulajdonos, Szigeti Szabolcs, aki ezúttal itallal is megajándékozza a Happy Day Disco belépőjegyét megváltókat. A változatlanul egységesen ötszáz forintba kerülő jegyek mellé egy doboz Bomba energiaitalt kapnak ajándékba a vendégek, ami – a pultban alkalmazott árakat figyelembe véve – nyolcvan százalékban fedezi is a belépőért kifizetett összeget.

Az idén már Happy Day Beach elnevezéssel működő legnagyobb Körös-toroki szórakoztató és vendéglátó központ közösségi oldalán e buliról, valamint a nyári további rendezvényeikről folyamatosan friss információ lelhető fel. A belépőkért, valamint az egyéb ajándékokért zajló játékokhoz is a Facebook-oldalukon keresztül lehet a legegyszerűbben csatlakozni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés