2024. április 24., szerda.       Köszöntjük névnapjukon György nevű olvasóinkat.  Holnap Márk napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körös-torok – Andro nyomul a Lagunában

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 12.

Andro és Big Bill is várja a bulizókat szombat éjjel, valamint vasárnap hajnalban a Körös-toroki Laguna Beach Clubban. A péntekihez képest folyamatosan javuló időjárás-előrejelzés szombat estére már kellemes, hajnalig kitartó felmelegedést ígér. A vasárnap hajnal sem hidegnek, sokkal inkább szerelemkeltőnek ígérkezik. A kedvezményes belépést szombat este tíz és tizenegy óra között most is ezer forintért kínálják, a később érkezőknek is csupán egységesen ezerötszáz forintot kell fizetniük. (X)

A Laguna Beach Club szombat esti programjának játékára nevezettek közül – a szervezőktől kapott tájékoztatás szerint – Fodor Vivien, Dávid Gabriella, Nyéki Péter, Misik Sándor és Horváth Nikolett jutott VIP-belépőhöz.

Egy hét múlva, július 19-én az országos hírű Tesis Bulik egyikét tartják a Lagunában. A jegyárak változatlanok, de akik előzetesen itt rákattannak a program előzetesére, Tesis buli pólót-, -atlétát, -pass tartót, -strandlabdát, továbbá tíz Tesis-belépőjegyet, valamint pezsgőket és italkuponokat nyerhetnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés