2023. december 02., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Melinda és Vivien nevű olvasóinkat.  Holnap Ferenc napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Összement az esőtől az első mulatós fesztivál

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Július 11.

A szombat estére már jelentősen javuló időjárási körülményekre tekintettel a Körös-torokban péntek estétől vasárnap hajnalig tervezett mulatós fesztivál eseményeit a szervezők összevonták. A szombati első koncertre már kora estére várják az érdeklődőket a Happy Dance Gardenbe, ahol a Bubi Band este 9-kor adja majd át a stafétát a 3+2 Zenekarnak. Az éjszaka közepén és hajnalban zenél majd a Kikindai Kurunczi Zenekar, közben fél 2-től színpadra lép Nótár Mary.

A péntek esti fellépők közül Nótár Mary tudott a hétvégére új időpontot vállalni, így őt vasárnap hajnalban hallhatják a fesztiválozók. Őt megelőzően, szombat éjjel 11-től színpadon a Kikindai Kuruczi Zenekar, 9 órától pedig a 3+2 zenél. Az esti bulit 7 órától a Bubi Band alapozza meg. Amennyiben Nótár Mary koncertje után is bulihangulatban marad a közönség, hajnal 4 óráig ismét a kikindaiak szórakoztatják a fesztiválozókat.

Forrás: YouTube / Mazán János

A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint a kétnapos fesztiválra váltott kedvezményes árú pénteki napijegyek szombatra is érvényesek, illetve igény esetén azokat visszaváltják. A kétnapos jegyek árát a helyszínen, vagy a váltás helyén, a csongrádi Tourinform Irodában kompenzálják (az iroda szombaton 9 és 13 óra között tart nyitva). Elővételi napijegyek szombaton az iroda nyitva tartási idejében egyenként ezernyolcszáz forintért még válthatók. A helyszínen a napijegyekhez kétezer forintos egységáron lehet hozzájutni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés