2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Újabb Electro-Torokra készülnek

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 28.

A szabadtéri bulizásra kiválónak ígérkező szombat estén és vasárnap hajnalon a Körös-toroki Laguna Beach Clubban KatapultDJ vs Suck My Disco várja a vendégeket. A régió egyik legmodernebb és legprofibb nyári szórakozóhelyén már készülnek az újabb Electro-Torokra is. A főszezon beálltával természetesen hétről hétre marad minőségi programkínálat, ám az árak nem emelkednek, sőt, a kedvezményes belépési lehetőséget egy órával hosszabb időn át, már este 9 órától kínálják.

A Körös-toroki „vállalkozói udvar” helyén kialakított Laguna Beach Club két újabb „nagy dobásra” készül. A hétvégére visszatérő igazi nyári időben szombat éjjel – a rendezvény programoldalán ez idáig jelzett részvételi szándékok szerint – újfent teltházas buli várható.

A klub működtetői már javában készülnek az újabb Electro-Torokra is, melynek programoldala a legnagyobb közösségi site-on már elérhető. Az eseményhez előzetesen csatlakozók már a VIP-jegyekért zajló játékra is nevezhetnek.

Mindeközben érdemes folyamatosan böngészni az idei Körös-toroki Napok (KTN) programjait is. A négynapos fesztiválról egyre több pontos, fontos információ megtalálható a KTN hivatalos Facebook-oldalán, ahol a kedvezményes elővételi bérletváltási lehetőségekről is minden információ fellelhető.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés