2024. március 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Auguszta nevű olvasóinkat.  Holnap Zalán napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább bővül a Happy Day Beach

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 28.

Az előrejelzések szerint vasárnap éjjel érkező hidegfrontig igazi strandidő várható. A szombat esti bulizás után vasárnap még a szombatinál is több napsütés várja a Körös-toroki üdülőterület hatalmas homokfövenyén strandolókat. Mivel a Happy Day Hotel területén létesülő kilátó építési munkálatai jól haladnak, júliustól az üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexuma szombat esténként már három helyszínen fogadja a vendégeket. A júniusi utolsó hétvégén a Happy Day Gardenben habparty várja a bulizókat. A belépés éjjel tizenegy óráig díjtalan.

A Körös-toroki üdülőterület legnagyobb vendéglátó komplexuma, az idén már a közösségi oldalakon Happy Day Beach gyűjtőnéven megtalálható Happy Day Garden szombat este habpartyval csábítja a kikapcsolódásra vágyókat. Az esemény programoldalán a leendő vendégek számára ezúttal is különféle játékokat kínálnak.

A habpartyra éjjel 11 óráig ingyenes belépési lehetőséget garantálnak. A később érkezők számára személyenként egységesen ötszáz forintba kerül a jegy. A szomszédos Tiszavirág Zeneklubban változatlanul egész hajnal 4 óráig díjtalanul lehet részt venni a nosztalgia buliban.

A Happy Day Hotel mellett épülő kilátó kivitelezési munkálatai kiválóan haladnak, így július első hétvégéjén már a Happy Day Disco is megnyithatja a kapuit. Ennek köszönhetően Szigeti Szabolcs vendéglátó birodalmában az igazi főszezonban szombat esténként három helyszín közül választhatnak majd a vendégek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés