2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Dupla hely, szimpla ár

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 21.

A Körös-toroki Happy Day a strandolásnak ugyan nem, de a bulizásnak annál inkább kedvező hétvégén is két helyszínen, kifejezetten kedvező árakkal várja a vendégeket. A tengerpart illúzióját keltő hatalmas homokföveny közvetlen szomszédságában továbbra is retro-stílusban, egész éjjel díjtalan belépéssel működik a Tiszavirág Zeneklub. A Happy Day Gardenben Horváth Tamás és Raul bulijára este tizenegy óráig ingyen, azt követően pedig mindössze ötszáz forint ellenében lehet belépni. A Happy Day a világbajnoki mérkőzések folyamatos nyomon követését szombat éjjel és vasárnap hajnalban is óriás kivetítőkkel segíti.

A kedvező tiszai vízállásnak köszönhetően hatalmas a homokföveny a Hármas-Körös torkolatával szemben, ennek köszönhetően a csongrádi tiszai üdülőterület lényege, a szabadstrand az egyik legszebb arcát mutatja. Az időjárás ugyan ezen a hétvégén nem kedvez a napozni, fürdőzni vágyóknak, de ettől függetlenül mégis érdemes – akár a szombati buli levezetéseképpen is – eltölteni a vasárnapot a területen.

Az üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexuma idén az elnevezésében is utal a hatalmas homokfövenyre: a legfelkapottabb internetes közösségi portálon Happy Day Beach elnevezéssel jelennek meg. A Facebook-oldalukat érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni, ugyanis nem csak az aktuális hétvégi bulikhoz kapcsolódó játékokkal, valamint a korábbi rendezvényeket bemutató fotógalériákkal lehet találkozni, hanem már a hetekkel későbbi rendezvényekről is információkhoz lehet jutni.

A Happy Day Gardenben június huszonegyedikén, szombaton a házigazda, DJ Neptun mellett Horváth Tamás & Raul garantálja a jó hangulatot, egy héttel később pedig – már a visszaérő forró nyárban is bízva – fergeteges medencés habparty várja a bulizókat.

A habgépet a medence fölött helyezik el, így aki nem akar a party-ba „belehabarodni”, szárazon is megúszhatja a jövő hétvégi bulit. Június huszonnyolcadikán egyébként a környék legkedvezőbb italakcióival és a legkedveltebb funky, rnb, club-house zenékkel várják a vendégeket. Az esemény Facebook-oldalán ajándék pezsgőkért már tart egy játék, melyhez rövidesen VIP-belépőkért zajló változat is kapcsolódik.

Akik más stílusra vágynak, a Tiszavirágban vélhetően megtalálják a számításukat: az egész éjjel a vendégek igényei szerint szóló nosztalgiazenéket, valamint a korosztályok megszokott, laza keveredését. A zeneklubban a belépés este tizenegy után is ingyenes marad.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés