2024. április 20., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Tivadar nevű olvasóinkat.  Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Laguna – Korábbi kezdés, újabb akciók

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 21.

A Körös-toroki üdülőterület új szórakozóhelye hétről-hétre kitart a minőségi szórakoztatás mellett. A pünkösdkor megnyílt Laguna Beach Club bármely tengerparti üdülőközpontban megállná a helyét, ám a pultokban alkalmazott árak még a „magyar tengernél” tapasztalható szintet sem közelítik meg. A kedvezményes jegyváltási lehetőséget e hétvégén is már este kilenc órától biztosítják. A személyenként egységesen ezer forintba kerülő belépést éjjel tizenegy óráig szavatolják, de a később érkezőknek is csak ötszáz forinttal kell többet fizetniük. A szombati buli hangulatát Majka és Curtis, valamint Big Bill garantálják.

A június huszonegyediki bulihoz az esemény Facebook-oldalán előzetesen már több százan csatlakoztak. A szokásos megosztásos játékon Kiss Virág, Lévai Eni, Kása Dániel, Benkő Kata és Fellner Tamás jutott VIP-belépőkhöz. Aki a jövőheti Laguna-rendezvényen szeretne hozzájuk hasonlóan, vagyis teljesen ingyen részt venni, a június 28-i esemény közösségi oldalán már megtalálhatja a VIP-jegyekért zajló játék részleteit.

A Lagunában bulizókat nem csak versenyképes árakkal, hanem – minden alkalommal – más-más italakcióval, s nyereményekkel is várják. Akik még nem jártak az egykori "vállalkozói udvar" helyén kialakított új szabadtéri klubban, a szombat éjszakánként és vasárnap hajnalonként ott tapasztalható fergeteges hangulatba belekóstolhatnak a Laguna fotóalbumában található mintegy háromszáz fénykép révén.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés