2024. március 28., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gedeon és Johanna nevű olvasóinkat.  Holnap Auguszta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Electro-Torok a Laguna Beach Clubban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 14.

A sikeres nyitóbuli után a Körös-toroki Laguna Beach Clubban e hétvégén tovább fokozzák a hangulatot, s megtartják az Electro-Torok idei első rendezvényét. A hatalmasnak ígérkező bulira a kedvezményes belépőjegyeket a helyszínen már este kilenc órától meg lehet váltani. A Laguna Beach Clubot is működtető Pure Music Kft. készül az idei – július 31-től augusztus 3-ig tartó – Körös-toroki Napokra is. A kedvező árú elővételi KTN-bérlethez már hozzá lehet jutni a helyi Tourinform Irodában.

A Körös-toroki Laguna Beach Club sikeres nyitóbulijáról a szórakozóhely Facebook-oldalán másfélszáznál több fotó fellelhető, s hasonlóképpen megtalálhatók majd az albumban a partyképek a június 14-i, szombati Electro-Torok éjszakájáról is. Az előző években mindig tömegeket vonzó, immár hagyományosnak számító Körös-toroki eseményekhez hasonló stílust ezúttal az alábbi plakáton látható kínálattal garantálják:

Az esemény közösségi programoldalán szombat délutánig közel annyian jelezték a részvételüket, mint ahányan ugyanebben az időszakban az egy héttel korábbi nyitóbulira jelentkeztek, így szinte biztosra lehet venni a teltházat. Mivel a Körös-toroki önkormányzati rendelet szerint az üdülőterületen vasárnap hajnal négy órakor minden vendéglátóhelynek be kell zárnia, az eddiginél hosszabb buliidőszak érdekében a Laguna Beach Club ezentúl már szombat este kilenc órakor megnyitja a kapuit.

Akik ingyen szeretnének a Laguna következő rendezvényén részt venni, nincs más dolguk, minthogy a Majka & Curtis buli Facebook-oldalán csatlakozzanak az eseményhez, majd egy megosztással és egy kommenttel nevezzenek az ott ismertetett aktuális játékhoz. Ezt követően csupán némi szerencse kell a VIP-jegyek megszerzéséhez.

A Körös-toroki Üdülőterületet bérlő, s a Laguna Beach Clubot is működtető Pure Music Kft. szervezi az idei Körös-toroki Napokat. A rendezvény sok tekintetben hasonló lesz a tavalyihoz, így például ugyanúgy négy helyszínt lehet majd látogatni egyetlen jeggyel, mint egy évvel korábban. A nagyszínpad előtti területre, az egykori „vállalkozói udvar” helyén létesített Laguna Beach Clubba, valamint a Happy Day vízparti és kerti részébe is szabad belépést nyújtó elővételi bérletjegyekhez a csongrádi Tourinform Irodában már hozzá lehet jutni. Az online bérletváltás lehetősége is már elérhető, erről további információ található a Körös-toroki Napok weboldalán, valamint a hivatalos Facebook-oldalán. A szálláshelyekkel, s a csongrádi bérletváltási lehetőséggel kapcsolatban legegyszerűbben és leggyorsabban a Tourinform Iroda Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címének igénybe vételével lehet információkhoz jutni.

További jó hír, hogy az üdülőterület fenntartója pénteken megkapta a tiszai strand működtetéséhez szükséges engedélyeket. Mivel a helyi önkormányzati rendeletben meghatározott, aktuális vízálláshoz (is) kötött feltételek alapján a partfürdő jelenleg használható, a homokföveny és a bójákkal kijelölt vízfelület szombat reggel óta már hivatalosan is igénybe vehető. A Pure Music Kft. a vízőrséget, valamint a strandhoz kapcsolódó egyéb alapszolgáltatásokat egyaránt biztosítja, s a közvécék és a köztusolók is ingyen vehetők igénybe. A partfürdő változatlanul díjfizetés nélkül használható, a gépjárművek által igénybe vett parklóhelyekért azonban – az önkormányzati rendeletben meghatározott módon és mértékben – használati díjat kérnek.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés