2024. április 20., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Tivadar nevű olvasóinkat.  Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körös-torok – Startol a Happy Day buliszezon

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Június 14.

Idén is az első vakációs hétvégén startol a buliszezon a legnagyobb Körös-toroki szórakoztató és vendéglátó komplexumban. A tulajdonos, Szigeti Szabolcs változatlanul baráti árakat és szívélyes vendéglátást ígér, ami ez évben is megnyilvánul az este tizenegy óráig tartó ingyenes belépésben, jóllehet, azt követően is megfizethető marad a jegyár, hiszen személyenként csak ötszáz forintot kérnek a bulizóktól. A Happy Day területén létesülő kilátó építési munkálatai miatt ezen a hétvégén a Happy Dance Gardenben tartják a nyitó rendezvényt. Nem feledkeznek meg a brazil világbajnokság eseményeiről sem, a kivetítőkön a bulival párhuzamosan zajló meccseket bárki könnyedén figyelemmel kísérheti.

A vakáció első hétvégéje idén is elhozta a Happy Day buliszezonjának a nyitányát. A csongrádi tiszai üdülőterület legrégebbi és máig legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexumában az évtizedek alatt jól bevált taktikát idén is alkalmazzák: a jó szabadtéri bulit elérhető áron kínálják. Szigeti Szabolcs tulajdonos szerint az éjjel tizenegy óra után fizetendő ötszáz forintos belépődíj nemcsak az előző években alkalmazottal azonos mértékű, hanem mára szinte jelképesnek is tekinthető, hiszen ez a szórakozóhely bevételeit jelentősen nem növeli, a biztonságot viszont az effajta beléptetésnek köszönhetően garantálni lehet. Természetesen a pultoknál sem szálltak az égbe az árak, így akik az ingyenes belépést választják, a jó hangulatot az óriás kivetítőket nézve, egy-egy ital, vagy helyben készülő gyorsétel mellett már a koraesti óráktól alapozhatják.

A komplexum idén a marketinget illetően is igazodik az újfent hatalmas Körös-toroki homokföveny közelségéhez, valamint a bulik stílusához, ezért a legnagyobb internetes közösségi portálon Happy Day Beach elnevezéssel indították el az új oldalukat. Itt valamennyi buliról hetekkel korábban információhoz lehet jutni. Az érdeklődők számára már most kiderül, hogy legközelebb – június 21én – Horváth Tamás & Raul nyomul a beach-en, azt követően pedig – június 28-án – medencés habparty várja a vendégeket.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés