2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szezonnyitó akciók a fürdőben

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Május 23.

Kedvezményes napszaki jegyekkel, ingyenes gyermeknapi belépési lehetőséggel, s mindemellett a már megszokott állandó kedvezményekkel várja vendégeit a Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő.

A csongrádi fürdőbe vasárnap estig különleges gyermeknapi kedvezményekkel invitálják az ifjú vendégeket. A meglehetősen nyáriasnak ígérkező utolsó teljes májusi hétvégén a szülőkkel érkező tizennégy év alatti gyermekek ingyen használhatják a Dob utcai létesítmény alapszolgáltatásait, míg a tizennyolcadik életévüket még be nem töltött fiatalok – a diákigazolványuk, vagy a személyigazolványuk felmutatásával – egységesen kétszázhatvan forintért válthatnak napijegyet.

A nyárias időre tekintettel szezonnyitó heteket szerveztek a fürdőben. Június első napjaiban napszaki kedvezményekkel lehet belépőt váltani. A strandszezoni felkészülést ugyanakkor kedvezményes szaunázási lehetőségekkel is segítik.

A gyermeknapi programokhoz kapcsolódóan a fürdő, valamint a Csongrádi Senior Úszó- és Szabadidősport Egyesület idén is megrendezi a legifjabbak úszóversenyét, ami péntek délután 5 órakor kezdődik, s amelyre a helyszínen díjtalanul lehet nevezni.

A fürdő korábbi akciói szezonkezdet idején sem szűnnek meg, így például a nyugdíjasok is igénybe vehetik az Erzsébet-kártyán igényelt fürdőbelépőjükkel a kedvezményeket:

A fürdőben igénybe vehető további lehetőségekről a Programajánló rovatunkban található további információ.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés