2024. május 08., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Mihály nevű olvasóinkat.  Holnap Gergely és Katinka napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

P. Zoltán késsel akarta kirabolni a Lass-boltot

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Április 21.

Nagyszombat délutánján késsel akarta megalapozni a húsvéti ünneplés anyagi fedezetét egy fiatalember, aki egy méretes konyhakéssel a kezében rontott be a városban jobbára még mindig Lass-boltként ismert piroskavárosi élelmiszerüzletbe. Az eladó a határozott felszólítás ellenére megtagadta a bevétel átadását, miközben pillanatok alatt megnyomta a riasztó pánikgombját. A rabló ezt követően elinalt a helyszínről. A huszonnégy éves P. Zoltánt még aznap este elfogták a rendőrök.

A Szőlőhegyi utca és a Rózsa Ferenc utca sarkán működő üzlet eladója szombat délután értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, miszerint fél 3 körül megpróbálták kirabolni az üzletet. A helyszínre vezényelt csongrádi egyenruhások a széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként hat órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható csongrádi P. Zoltánt, akinél a fenyegetésre használt – mintegy harminc centiméter pengehosszúságú – kést is megtalálták.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétel mellett – rabláskísérlet megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Fotók: CSMRFK

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés