2019. október 22., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Előd nevű olvasóinkat.  Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alföldvíz – Negyedéves késéssel számláznak

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Április 15.

Bő három hónapos késéssel kezdi meg az ez évi számlák kiküldését a csongrádi ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást is ellátó új, a második Orbán-kormány akaratából kiemelt lehetőségrendszerhez juttatott Alföldvíz Zrt. A cég vezetése azt ígéri, hogy a felhalmozott tartozások rendezése érdekében – minden arra igényt tartó fogyasztó számára – kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítanak.

Az Alföldvíz Zrt. új szolgáltatási területén a felhasználók ettől a héttől kezdődően folyamatosan kapják kézhez a szolgáltatási számlájukat. A cég sajtószolgálatától kapott információink szerint „a szolgáltatónak az elmúlt hónapokban több, jelentős jogszabályi változást kellett figyelembe vennie a számlakészítés során, amely – minden igyekezet ellenére – a számlázás késedelmét eredményezte”.

A tájékoztatás szerint a felhasználók a számlájukon azt láthatják, hogy a január és a február havi vízfogyasztásuk díjait tartalmazó csekkek befizetési határideje azonos hónapra esik. Annak érdekében, hogy a késedelmesen megküldött kéthavi vízdíjszámla egyidejű kiegyenlítése ne okozzon jelentős megterhelést, a cég kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosít az arra igényt tartó ügyfelei számára.

A felhasználók a részletfizetési igényüket jelezhetik személyesen, a szolgáltató ügyfélszolgálati irodáiban, írásban az 5600 Békéscsaba, Dobozi út 5. postacímre, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldött levélben, illetve telefonon a – helyi tarifával hívható – +3640/922-334-es ügyfélszolgálati hívószámon.

Az Alföldvíz Zrt. a csongrádi ügyfélszolgálati irodáját az egykori „vízmű székhelyen”, az Erzsébet utca 25. szám alatti ingatlan irodaházának földszintjén működteti.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés