2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csenki-program – Famászástól az ingyenjogsiig

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Április 5.

Villáminterjúkban vallott lapunknak a Seres Mária Szövetségesei (SMS) térségi képviselőjelöltje. A beszélgetések során kiderült, hogy két évtizeddel ezelőtt egy Tiszán elszabadult ladik révén ismerkedett meg Farkas Sándor fideszes jelölttársával. Az aspiráns nem titkolta: legfőképpen abban bízik, hogy legalább a mozgalmuk vezetője bejut az országgyűlésbe. Április hetedikétől Csenki Mihály elsősorban szakember, s legfőképpen ember kíván maradni – még abban az esetben is, ha mandátumhoz jut.

Az SMS-jelöltjeként immár második alkalommal országgyűlési képviselőjelöltként induló Csenki Mihályt négy évvel ezelőtt a nyilvános viták során az ellenfelei azzal ugratták, hogy a választási programja a fára mászás tanításában merül ki. Ugyan ez az elgondolás a programjának a vezérsíkjában maradt, viszont mellé került az ingyenes (államilag finanszírozott) jogosítványszerzés is:

Csenki Mihály szakember, de elsősorban ember kíván maradni, még abban az esetben is, ha bárhol, bármilyen testületben – akár például az országgyűlésben – mandátumhoz, vagy megbízáshoz jut:

Egy elszabadult ladik, s az azt vivő Tisza révén két évtizede ismerkedett meg Csenki Mihály a mostani legjelentősebbnek mondható választási ellenfelével, Farkas Sándor fideszes – jelenleg még csak Szentes térségi mandátummal rendelkező – országgyűlési képviselőjelölttel:

Aki a voksolás előtt személyesen szeretne – legalább írásban – szót váltani Csenki Mihállyal, elérheti őt a Facebook-oldalán keresztül, valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email-címen.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés