2019. október 18., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Lukács nevű olvasóinkat.  Holnap Nándor napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Világnapi lubickolás – féláron!

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Március 21.

A helyi gyógy- és strandfürdőben a víz világnapja alkalmából szombaton éjfélig várják a vendégeket. A belépődíjakat ez alkalomból a felére csökkentették. A finn szaunát ingyen, az infraszaunát pedig féláron lehet használni. Mindemellett egy kedvezményes kupont is kapnak a világnapi akció alkalmával belépőjegyet váltók, melyet a későbbiekben lehet félárú napijegy váltására felhasználni, így aki szombaton megváltja a fürdőbelépőjét, valójában megspórolhatja egy teljes belépőjegy árát.

A víz világnapja alkalmából a Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség felhívásához, s március 22-én, szombaton különféle jelentős kedvezményekkel várja a vendégeket.

A tavaszi labdarúgószezonban a szurkolókat meccs utáni fürdőzésre invitálják. A csongrádi mérkőzéseken váltott belépőjegy felmutatásával aznap – vagy legkésőbb két hónapon belül – egy alkalommal féláron lehet váltani normál belépőjegyet.

Mindazon nyugellátásban részesülő magyar állampolgárok, akik sikerrel pályáztak az Erzsébet kártyával igénybe vehető fürdőbelépőkre, immár a Csongrádi Gyógy- és Strandfürdőt is igénybe vehetik. Az Erzsébet kártyán lévő keretet az alábbi plakáton feltüntetett jegyek váltására lehet felhasználni:

A fürdő már készül a húsvéti hosszú hétvégére is. A családok számára idén húsvétvasárnap délután 3 órától tartanak különféle vidám programokat. Az apróságok úszóversenyére már fogadják az előzetes jelentkezéseket.

Húsvétig egy további kedvezményes időszakot kínálnak a fürdővendégek részére. E hónap utolsó napjain még igénybe lehet venni a fürdő évindító hóvégi akcióját: március 26-tól 31-ig a csökkentett árú belépőjegyek mellé féláron lehet megváltani a szaunajegyeket.

A fürdő további aktuális akcióiról nem csak a létesítmény hivatalos honlapján, hanem a Facebook-oldalán is folyamatosan lehet friss információkat találni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés