2024. április 20., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Tivadar nevű olvasóinkat.  Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dudás-kampány – Vona beígérte a vízlépcsőt

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Március 20.

Miközben az előző Csongrád térségi országgyűlési képviselő a bokrosi tiszai vízlépcső lehetséges megépítésének hadovázott ígéreteivel nyert meg két ciklust, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor nem takuvakuzik: beígérte a csongrádiaknak a létesítményt. Sőt, a Jobbik programjában szereplő duzzasztók akkor is megépülhetnek, ha hitelt kell felvenni, ugyanis – Vona Gábor szerint – azok az egyik legfontosabb nemzeti stratégiai érdeket, vagyis a vízvisszatartást szolgálják. Mindehhez persze alapvetően szükséges, hogy kormányra kerüljön a Jobbik, vagy a párt legalább meghatározó kormányzati pozícióhoz jusson.

A csongrádi tiszai vízlépcsőről (esetenként duzzasztóműről) az utóbbi években ódákat zengtek egyes politikusok, míg mások – környezetvédelmi okokra hivatkozva – ribilliót keltettek. Az idei országgyűlési választási kampányban az újjászervezett választókerületek Csongrád megyei 3-as számú bázisában, a Csongrádhoz tartozó Szentesen március 5-én járt Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöke. Mint kiderült, a párt nem titkolja, hogy vízlépcsőpárti!

Egy koszorúzást követően, s egy fórumot megelőzően – félúton, menet közben – arról kérdeztük Vona Gábort, hogy mekkora esélyt lát a csongrádi és a szentesi térség gazdasági életét is megváltoztató tiszai vízlépcső megépítésére:

Akik ismerkednének a jobbikos területi országgyűlési képviselőjelölttel, de lemaradtak a korábbi találkozási lehetőségekről, bármilyen kérdést szegezhetnek Dudás Zoltánhoz, valamint a csongrádi jobbikos vezetőközhöz szombaton, reggel 7 és délelőtt 10 óra között a Piroska János téren, a Kispiacon:

Akinek még ez sem elég, Dudás Zoltán személyes közösségi (s nem pártpolitikai hirdetési!) oldalán további, akár személyre szabott információkhoz is juthat.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés