2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tüntetők várják Bajnai Gordont?

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Március 19.

A megye névadó városába látogat csütörtökön Bajnai Gordon volt miniszterelnök, aki a művelődési központ földszinti konferenciatermében délután 1 órától tart fórumot. A rendezvényt megelőzően a Fidesz helyi szervezete – tiltakozásképpen – a helyszínre sajtótájékoztatót hívott össze. Mivel a kormánypárt előzetesen ekképpen reagált Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt keddi szentesi látogatására is – s a média munkatársai mellett tüntetők is megjelentek –, bizonyára ez alkalommal Csongrád központja sem ússza meg a tiltakozó demonstrációt.

A Kormányváltók országgyűlési képviselőjelöltje, Komáromi Zoltán meghívására látogat Csongrádra Bajnai Gordon volt miniszterelnök, aki a csütörtök délután egy órakor kezdődő lakossági fórumán elsősorban a nyugdíjasokat kívánja megszólítani.

A baloldali és liberális szövetség programját megelőzően a Fidesz Csongrádi Alapszervezete – délután fél 1-re – sajtótájékoztatót hívott össze a Bajnai-fórumnak helyet adó Szentháromság téri épület elé. Mivel hasonlóan járt el a Fidesz Mesterházy Attila keddi szentesi látogatása előtt is, vélhetően az alábbi felvételeken látható demonstrációhoz hasonló megmozdulás Csongrádon sem marad el:

A fórum természetesen nyílt, azon bárki részt vehet, sőt, a demonstrációhoz is szabadon lehet csatlakozni.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés