2024. március 28., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Gedeon és Johanna nevű olvasóinkat.  Holnap Auguszta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nőnap – Kedvezmények hete a fürdőben

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Március 3.

Különleges kedvezményekkel várja a héten a hölgyeket a helyi gyógy- és strandfürdő. A nemzetközi nőnap alkalmából a hölgyek hétfőtől vasárnapig háromszázhatvan forintért válthatnak belépőt, s igény esetén szaunajegyet is ugyanennyiért kaphatnak. Mindemellett a tíz alkalomra szóló reggeli úszóbérletet is féláron vehetik meg. A párjukkal érkező hölgyek a nőnap hetén a kísérőjük számára szintén kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet. Mindemellett több más kedvezmény is igénybe vehető.

A Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő – a szokásos, s közkedveltté vált alkalmi ünnepi kedvezményei sorában – idén egyhetes, kifejezetten a hölgyeknek szóló akciót vezetett be. A létesítmény alapszolgáltatásaira jegyet váltó hölgyvendégeknek március 3-a és 9-e között alkalmanként csak háromszázhatvan forintot kell fizetniük. Amennyiben a kedvezményes árú belépő mellé szaunába, vagy infraszaunába szóló jegyet is váltanak, azért szintén csak a kedvezményes belépőjegy árának megfelelő összeget kérik tőlük.

A nemzetközi nőnap sem lenne persze igazi férfiak nélkül, akik ha a nőnap hetében elkísérik szívük választottját a fürdőbe, szintén háromszázhatvan forintért válthatnak belépőjegyet.

A nőnapi akciós héten is igénybe lehet venni számos egyéb kedvezményt. A gyógyfürdőbe beutalóval érkezők például a kezelések időszaka alatt a BEMER terápiát változatlanul csökkentett áron kérhetik. A tizenöt alkalomra szóló kezelést igénylők számára a normál díj harmadát elengedik, s a terápiát csak egy alkalommal kipróbálni szándékozók is húsz százalék kedvezményt kapnak.

A szakképzett gyógytornászok irányításával január 20-án kezdődött zenés vízitornára is érdemes még jelentkezni, de a vendégektől most egy kis türelmet kérnek, ugyanis olyan jelentős volt az érdeklődés, hogy kénytelenek voltak bizonyos korlátozásokat bevezetni. Az átmeneti szabályozással kapcsolatban felvilágosítás személyesen a fürdő recepcióján, vagy munkaidőben a 63/481-918-as telefonszámon kérhető. A zenés vízitornával kapcsolatos friss információkat a fürdő Facebook-oldalán is folyamatosan közlik.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés