2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Parkos Palackos – Bálint naptól nőnapig

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2014. Február 13.

Ismét ünnepi kínálattal, akciókkal és játékkal várja vásárlóit a Parkos Palackos. A Szentháromság téri park szélén lévő üzletben Bálint napra édességeket, valamint pezsgő- és borkülönlegességeket egyaránt kedvező áron kínálnak. A Bálint napon túl azon urakra is gondolnak, akik a hölgyeket március 8-án nem csak virággal szeretnék felköszönteni. Számukra ajándékkosarakat ajánlanak, valamint részükre játékot is indítottak. Annak érdekében, hogy a hölgyek a nőnap alkalmából a nekik kedveskedő urak kínálásához némi segítséghez juthassanak, a játékba a hölgyek is bekapcsolódhatnak. (Mindkét lehetőségről e cikk végén közlünk részletes információkat.)

A csongrádi központi park szélén, a mozi előtti parkolótól pár lépésre található Parkos Palackos kínálatában a szerelmesek napjára kifejezetten ajánlható, afrodiziákumként ható borokat is kínálnak. Ezek közül az egyik legismertebb a Juhfark. Az igen savas (éppen ezért első kóstolásra az ajkakat csókra húzó) nedűt „a magyar nászéjszakák italaként” is emlegetik. Az üzletet működtető csongrádi borász, Pusztai Csaba szerint azonban egy jófajta csongrádi borral és pár szívből jövő, kedves szóval ugyanúgy lehet fokozni a párunk vágyait, mint a Somlói Borvidékről származó Juhfarkkal, ám legalább egy alkalommal szerinte is érdemes kipróbálni a dunántúli különlegességet.

A Juhfarkról az alábbi két videón látható összeállítás:

E bort a tizennyolcadik században a Habsburg uralkodóház férfitagjai előszeretettel fogyasztották. A legenda szerint azon férfiak, akik e somlóiból rendszeresen kortyolnak, elsősorban fiú utódban reménykedhetnek.

A Parkos Palackos természetesen az idei Bálint napon, valamint az azt követő szombaton is este 6 óráig – nem csak italokkal – várja a vásárlókat. Az üzletben kifejezetten a szerelmesek napja alkalmából ajándékozható csokoládékkal és bonbonokkal bővítették a kínálatot. Kérésre – előzetes megrendelés nélkül – ismét készítenek egyedi ajándékkosarakat, a tapasztalatok szerint ugyanis ez az ajándékozási forma Csongrádon a reneszánszát éli.

Az egyedi ajándékozásra készülők kosarába például a Csongrádon csak a Szentháromság téri üzletben kapható magyar kézműves csokoládétermékek éppúgy kerülhetnek, mint ahogyan a városban szintén csak ott megvehető különleges borpárlatok.

A férfiak számára – a talán már-már elmaradhatatlannak számító virágcsokor mellé – természetesen nem csak Bálint nap alkalmából, hanem nőnapra is ajánlják a bonbonokat, illetve a csokoládékat. A Parkos Palackos a férfiak számára az ajándékozást igyekszik megkönnyíteni, ugyanis az e cikkünk ajánlatát a lapunk Facebook-oldaláról március 8-án 12 óráig megosztó urak közül egy személyt március 8-án megajándékoznak egy doboz magyar gyártású minőségi bonbonnal.

Annak érdekében, hogy a hölgyek a nőnapon még könnyebben kínálni tudják a köszöntő urakat, a cikkünk ajánlatát március 8-án 12 óráig megosztó hölgyek közül egy személyt az üzlet tulajdonosa megajándékoz egy üveg, a nyertes által a bolt készletéből szabadon választható Törley pezsgővel. (Amennyiben a szerencse tizennyolcadik életévét március 8-ig még be nem töltött olvasónknak kedvez, ő március 8-án délután egy palack alkoholmentesítő eljárással készült Törley pezsgőt vehet át.)

A játékba legegyszerűbben a cikk alatti olvasói fórum linkjére kattintva, majd a megosztás funkciót választva lehet bekapcsolódni. A részvétel további feltétele (a játékosok teljes körű, mindenki számára nyilvános áttekintése érdekében), hogy a megosztás után a cikkünk ajánlatához hozzászólásként írják be: „Ajánlom a Parkos Palackost!” A nyertes hölgy és a szerencsés úr nevét lapunk Facebook-oldalán, a cikk alatti fórumban március 8-án 13 órakor közöljük, valamint személyes üzenetben is értesítjük. A nyeremény március 8-án, szombaton délután 1 órától este 6 óráig személyesen vehető át a Parkos Palackosban.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés