2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Advent és Rotary

Hírek - Közélet

CSONGRÁD, SZENTES - 2013. December 13.

Az adventi hétvégéken a Szentes-Csongrád Rotary Club idén is folytatja a hagyományos közterületi jótékonysági köszöntését. A járókelőket forró teával és forralt borral kínáló klubtagokkal a Jókai utca sarkán, a Fő utcai járdaszakaszon 15-én, vasárnap, valamint 21-én, szombaton délelőtt 9 és 12 óra között lehet találkozni.

A klubtagok 14-én, szombaton, valamint 22-én vasárnap délelőtt Szentesen a Táncoló székely-szobornál, míg Csongrádon 15-én, vasárnap, valamint 21-én, szombaton délelőtt a volt Feketevár áruháznál, a Fő utcai járdaszakaszon szólítják meg és kínálják a járókelőket. Akik elfogadják az invitálást egy kis beszélgetésre, akár a csongrádi és a szentesi rotaris jótékonysági akciókról is tájékoztatást kaphatnak.

A rotarisok a jókívánságaik mellé forralt borral, forró teával, mézes süteménnyel és szép almákkal kínálják a járókelőket. Adományokat is elfogadnak, s az így befolyó összeget a következő nyári diáktáboruk szervezésére fordítják. Mint megtudtuk, a klub idén júliusban tartotta a negyedik nemzetközi diáktáborát, melyben Szentesen egy hétig együtt üdülhetett tizenöt határon túli magyar fiatal tizenöt rászoruló szentesi diákkal. Jövőre a tábort Csongrádra szervezik, így a határainkon túlról érkezők mellett csongrádi fiatalok vehetnek részt benne – ingyenesen.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés