2022. október 05., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Aurél nevű olvasóinkat.  Holnap Brúnó és Renáta napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mozimikulás – Pom-Pommal és ajándékokkal

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. December 5.

A Pom-Pom együttes vadonatúj interaktív műsorával csütörtök este 6 órakor kezdődik a Mozi Menza ez évi Mozimikulás-műsora. A gyermekeket és a szüleiket már 5 órától várják a szervezők. Akik elővételben nem váltottak jegyet, még az előadás előtt a helyszínen is hozzájuthatnak belépőkhöz. A szervezők idén a jegyek mintegy harmadát visszatartották az előadás előtti órákra, így azok se maradhatnak hoppon, akik az utolsó pillanatokban döntik el, hogy mégsem várják otthon a Mikulást, hanem már kora este, a mozi nagytermében találkoznak vele.

A Mozi Menza működtetője folytatja a korábbi évek hagyományait. A tavaly kibővített nagytermi színpad előtt, a felújított fűtés- és légtechnikájú nézőtéren közel háromszázan vehetnek részt a szentesi Pom-Pom együttes interaktív ünnepi műsorán. Az eddig minden évben teltházas rendezvényre november 15-e óta árusították a jegyeket, melyeknek főként az utóbbi napokban volt nagy a keletje. A korábbi tapasztalatokból okulva a rendezvény napjára közel száz belépőt tartalékoltak, így mindazok, akik csak szerda délután határozzák el, hogy részt vesznek a nagyszabású eseményen, bizonyára még mindannyian hozzájutnak kellő számú gyermekjegyhez, valamint a felnőttek számára kínált kísérőjegyekhez.

A korábban érkezők a Mozi Menza kávézójában forró italokat, üdítőket, édességeket és süteményeket is fogyaszthatnak. A nézőtéren 5 óra után, az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni a helyeket. A zenekar a mintegy háromnegyedórás interaktív koncertjét 6 óra után kezdi. A közönség és a zenekar közösen hívja majd a színpadra a Mozimukulást, aki várhatóan már hét óra előtt megérkezik. Természetesen a piros puttony most is teli lesz finomságokkal megtöltött ajándékcsomagokkal, melyekből minden gyermek kap majd egyet. A helyszínen folyamatosan készülnek a rendezvényfotók is, melyeket várhatóan már a hétvégétől meg lehet tekinteni, s akár le is lehet tölteni a Mozi Menza hivatalos honlapjáról. A szülők kérésére a rendezvényfotós Mozimikulással közös képeket is készít.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés