2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei utolsó nyárias hétvége a Körös-torokban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Szeptember 7.

A Kárpát-medencét hétfő délután elérő hidegfront napokon át őszies időt okoz, ezen a hétvégén azonban még csodálatos, zavartalan napsütésben lehet strandolni a Körös-toroki üdülőterület parti homokfövenyén. A még mindig igen alacsony tiszai vízállás, valamint a Happy Day Hotel környékén immár csodálatossá fejlődött virágok mind-mind csábítóak lehetnek azok számára, akik a főszezoni nyüzsgés és a tömeg helyett kicsit nyugalmasabb, de mégis közösségi pihenésre vágynak.

Szombat éjjel a Happy Day fedett teraszán még tartanak egy nyáridéző bulit. Mint a tanévnyitót követő első hétvégén mindig, idén is a házgazda, DJ Szigeti garantálja a fergeteges hangulatot. A buli vasárnap hajnalig tart.

A mindvégig kitartók se számítsanak hideg reggelre, az előrejelzések szerint napfelkeltekor 12 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet. Vasárnap délután még strandidő várható, a csúcshőmérséklet elérheti akár a 27 Celsius-fokot is.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés