2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szesztivál – Dupla nyárzáró buli a Torokban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Augusztus 30.

Pár éve még komoly hagyománya volt a tiszai üdülőterületen is az afféle buliknak, amelyek leginkább a lakodalmakat követő tyúkverőkhöz voltak hasonlíthatók, csakhogy ott nem a maradék étel „hasznosítása”, hanem a nyári főszezonról megmaradt italkészletek kiárusítása volt a cél. Ha nem is teljesen ilyen célú, de mégis hasonló kezdeményezésre szervezik a Körös-toroki üdülőterület Happy Day Hoteljének kertjébe és fedett teraszára a két nyárbúcsúztató bulit, melyeken még minden tekintetben vissza lehet majd idézni 2013. legszebb nyári éjszakáit. Az előrejelzések szerint augusztus utolsó napján mindennek sikeréhez az időjárás is segítséget nyújt.

A Körös-toroki üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexuma ugyan az utószezonra is komolyan készül, ám a nyarat mindenképpen minőségi módon kívánja búcsúztatni. Az augusztus 31-i éjszakán a megszokott fedett teraszos buli mellé ismét kinyitják a kerti részt is.

A Happy Day Gardenben KatapultDJ Nyárzáró Szeszitvált tartanak, ahová este 11 óráig a belépőjegy egységesen ezer forintba kerül, utána is csak ezerötszáz forintot kérnek a vendégektől.

A komplexum fedett teraszán működő Happy Day Discoban DJ Szigeti, majd DJ Neptun garantálja a hangulatot. A Good Bye Summer Party este 11 óráig díjtalan belépéssel várja a vendégeket, később is csupán egységesen ötszáz forint lesz a beugró.

Az Időkép Csongrádra vonatkozó előrejelzése szerint szombaton többnyire napos, késő nyári idő várható. Időnként ugyan gyengén megnövekedhet a felhőzet, de eső nem valószínű. A Körös-toroki üdülőterületen szombat délután 25 Celsius-fok körül alakul a csúcshőmérséklet, míg vasárnap hajnalban körülbelül 13 Celsius-fok várható.

Az Országos Vízjelző Szolgálat adatai szerint a Tisza középső és alsó szakaszán s hétvégén kisebb árhullám vonul le, ami azonban Csongrádnál csak annyit eredményez, hogy az óriási homokföveny pár centiméterrel kisebb lesz, a nyár utolsó napján strandolók azonban ebből szinte semmit nem vesznek majd észre. A folyó vizének hőmérséklete a hétvégén Csongrádnál 21 és 22 Celsius-fok között alakul, a vízállás pedig mínusz 135 és 145 centiméter között változik.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés