2020. január 29., szerda.       Köszöntjük névnapjukon Adél nevű olvasóinkat.  Holnap Martina és Gerda napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fürdőkínálat – Csobbanjon és fröccsözzön!

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Augusztus 19.

A helyi gyógy- és strandfürdő a hosszú hétvégén nem csak a medencékbe, hanem a borospoharakba is friss vizet tölt. A poharakba igény esetén jófajta csongrádi bort is öntenek, az ünnepi hétvégén ugyanis a fürdő kínálati palettájára – a fürdőzéses hűsölés mellé – felkerült a szomjoltó fröccsözés is. A kedd hajnalban érkező hidegfront – kis szerencsével – a Dél-Alföldet érintetlenül hagyja, emiatt viszont a nemzeti ünnep délutánján és estéjén igen fülledt idő várható, ezért a fürdő még kedden is éjjel 11 óráig tart nyitva.

A Kárpát-medencébe északnyugat felől már hétfő éjjel betüremkedő hidegfront jelentősen gyengül, azonban nem kizárt, hogy a fővárosi és a balatoni állami ünnepi rendezvények esti programjait – így a tűzijátékokat is – le kell majd fújni. A Dél-Alföld területén azonban a frontból kedd napközben jórészt csak annyit lehet észlelni, hogy rendkívül fülledt, s különösen meleg idő lesz. A Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő éppen ezért Szent István napján is meghosszabbított nyitva tartással várja a vendégeket.

Mint a fenti plakáton is olvasható, a fürdő utcájában zajló borfesztivál idején a létesítmény büféje az össznépi csongrádi borozgatáshoz és fröccsözgetéshez igazította a kínálatát.

Szombat óta a fürdőző felnőttek és a gyermekek körében egyaránt nagy sikert arat a „belépőjegyért kisfröccsöt, vagy szörp-fröccsöt” akció. A készleteket újratöltötték, így kedd estig a medencékből kilépve is pár lépés után, már a fürdő területén is kiválóan lehet élvezni a borfesztivál alaphangulatát.

A hidegfront szerdán várhatóan teljesen feloszlik, s Csongrádon és környékén folytatódik az igazi strandidő. Szerdán és csütörtökön a diákok ismét igénybe vehetik – a fentebb megtekinthető plakáton már június eleje óta hirdetett – különleges hétköznapi kedvezményt, amihez hasonlóra a hétvégén, majd – idén utoljára – még a teljes jövő héten is számot tarthatnak a fiatalok. Fontos, hogy e szünidei kedvezményt – szeptember elsején estig – nem csak a csongrádi általános- és középiskolákban tanulók, hanem az összes ilyen típusú intézménybe járó, érvényes diákigazolványt felmutató diákok igénybe vehetik.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés