2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Körös-torok – Novák után jön a kánikula

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Augusztus 17.

A tiszai üdülőterület strandja a hosszú hétvégén hatalmas marad, a folyó vízállása ugyanis különösen kedvezően alakul, ráadásul a tengerpart illúzióját keltő homokfövenyhez száraz, forró idő párosul. A háromnapos kánikulát megelőző éjszakán az üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexumának fedett teraszán a házigazda, DJ Neptun és vendége, DJ Novák garantálja a kiváló hangulatot. (X)

A szombat éjszakai és a vasárnap hajnali buli után vasárnap és hétfőn egyaránt érdemes egész nap kihasználni az üdülőterület kiváló adottságait. A csodálatos homokföveny méretei jelenleg hajazzák a tavalyi maximumot. Ráadásul vasárnapra a kánikula is visszatér, kora délután bőven harminc Celsius-fok feletti hőmérsékleti értékeket lehet majd mérni.

A hidegfront kedden északnyugat felől éri el hazánkat – s a Kárpát-medencét csak igen lassan „kebelezi be” –, így a hőség elől várhatóan még az ünnepnapon is érdemes lesz a Tisza hűs habjaiban, illetve a Körös-torok árnyas fái alatt menedéket keresni. Az üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó komplexumának tulajdonosa, Szigeti Szabolcs szerint a Körös-toroki Napok után is töretlenül „csúcsra jár a Torok”, így a strandolók továbbra is főszezoni szintű vendéglátásra és választékra számíthatnak.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés