2020. június 05., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Fatime és Fatima nevű olvasóinkat.  Holnap Norbert és Cintia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb Electro-Torok a Körös-torokban

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 16.

A Körös-toroki üdülőterület legnagyobb, s a városközpont legfelkapottabb szórakozóhelye ismét Electro-Torok Party-t rendez. A mai egyéjszakás bulit augusztus első hétvégéjén kétnapos electro-maraton követi.


A Körös-toroki Happy Day és a városközponti Red Light Club már a júniusi szezonindító Electro-Torok Party-val a Dél-Alföld minden szegletéből sikerrel csábította Csongrádra a fiatalokat, a két főrendező, Szigeti Szabolcs és Túri-Nagy Róbert most is hasonló érdeklődésre számít. A siker egyik fő alapját most is az időjárás, a másikat a nívós DJ-k jelentik. Az előbbi a derült égboltot és a kellemes hőmérsékletű nyárestét, míg az utóbbi öt főszereplő a tuti bulit garantálja.

Ma is érdemes már kora este megérkezni a Torokba, hiszen az időben megváltott jegyek harmadannyiba kerülnek, mint az éjfél után vásárolt belépők. Az idei második Electro-Torok Facebook-oldalán eddig mintegy félezren előre jelezték a biztos részvételüket, vagyis kora hajnalra újfent teltház várható.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés