2020. június 05., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Fatime és Fatima nevű olvasóinkat.  Holnap Norbert és Cintia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csongrádon még Gyulay a püspök?

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 15.

„Salamon László eddigi plébános betegszabadságra megy, helyébe Laczkó István kerül. Szintén augusztus elsejével Gyulay Endre püspök Tóth Roland eddig káplánt Kevermesre helyezte plébániai kormányzónak, káplánnak pedig Negyela Zoltán gyulai káplánt nevezték ki Csongrádra” – szerepel a csongrádi hivatalos önkormányzati honlapon.


A csongrádi honlap ugyanúgy, mint lapunk, tájékoztatást kapott az augusztus elsejétől esedékes személyi változásokról. Szerkesztőségünk viszont még kutatja, mi is volt az oka Salamon László hirtelen távozásának. Szerkesztőségünk Kiss-Rigó László püspököt akkor keresi majd meg, ha kiderül, kerülhetett-e az ügybe jakuzzi, több apróbb luxuscikk, valamint egy külterületi ingatlan.

Mivel gyakorlattá vált Csongrádon, hogy az ingyenélők a hülyeségeiket nyomtalanul próbálják eltüntetni, íme a vitatott információkat tartalmazó, 2011. július 15-én hajnalban rögzített honlapkép:

Nagyításhoz kattintson a képre!

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés