2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sanyika fütyije – Jól megreklámozták a fürdőt

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Július 11.

A város önkormányzati vezetésének ugyan még mindig nem sikerült felújíttatnia a helyi gyógy- és strandfürdőt, ám a közpénzből finanszírozott Csongrád TV révén sikerült „világgá kürtöltetnie”, hogy egy aberrált helyi férfi a vendégek előtt önkielégítést végez a létesítményben. A kiváló „reklámhoz” egy jelenlegi önkormányzati képviselő, s egy volt városatya is asszisztált. Mindeközben – jórészt teljesen köztudottan – a fiatal fiú a viselkedésével hosszú évek óta okoz botrányt a csongrádi közterületeken, de – részben a magyar „jogkörnyezet”, másrészről a tökéletlen helyi érdekérvényesítés miatt – szinte semmit nem tudtak még ellene tenni.

Csongrád közterületein, s a helyi uszodában is több alkalommal végzett önkielégítést D. Sándor az elmúlt hetekben. A Csongrádi Rendőrkapitányság járőrei 2013. július 9-én állították elő a strandfürdőből. Ellene szeméremsértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.” Mindösszesen ennyi állt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel kiadott sajtóközleményében, melyre rátromfolt egyet a város polgármestere is, aki az internetes naplójában a következőket írta:

A keddi kánikulában nem csak a víz pezsgett az uszodában, hanem az indulatok is hamar felforrtak. Az egykori ,,Most mutasd meg!” műsort elevenítette fel egy minden bizonnyal beteg férfi, közbotrányt okozva a strandolók körében. A mutogatós bácsit a közrend őrei kivonták a forgalomból, aki remélhetőleg hosszabb időre – a kánikula ellenére – hűvösre kerül. Leginkább nyaranta előkerülnek az ilyen elemek, akik nincsenek tekintettel a társadalom normális tagjaira, ilyen undorító módon élik ki ösztöneiket. Önmagunk és közösségünk védelmében, ha hasonló viselkedéssel találkozunk, az első sokkból fölocsúdva azonnal értesíteni kell a rendőrséget! Így lehet azonnal a leghatékonyabban fellépni az ilyen alakokkal szemben.

Az évtizedek óta csak szavakkal felújított fürdő híréhez már épp csak „Sanyika” legújabb produkciója hiányzott. A szülők felháborodott korábbi lépései ellenére is szabadon kószáló beteg fiatalember gyámjával szemben az illetékesek évek óta nem lépnek fel, s a rendőrségtől várják kizárólag – a jelenlegi magyar jogi környezet miatt talán főként nem tőlük elvárható – hathatós megoldást. A lakossági fórumok résztvevőinek felszólalásaiban is gyakorta szereplő „Sanyika-ügy” most újabb fordulatot vett: immár a közpénzből fenntartott Csongrád TV révén a TV2 a csütörtök esti híradójában bemutatta, hogy milyen csodás meglepetésekkel is találkozhat a szocreál létesítménybe látogató vendég:

(A videó a képre kattintás után, a felnyíló ablakban tekinthető meg.)

A „Sanyika-ügy” természetesen mindezzel nem oldódott meg, hiszen beteg emberről van szó, s csak szólamokat jelent, hogy ő akár börtönbüntetést is kaphat. Valójában ugyanis „Sanyika” akár holnap is gond nélkül mutogathatja magát bárki előtt, hiszen hathatós megoldást a helyi illetékesek „tökéletlenkedése” révén hosszú évek óta nem lehetett találni a problémára.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés