2020. június 05., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Fatime és Fatima nevű olvasóinkat.  Holnap Norbert és Cintia napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Happy Day – Két helyszín, dupla megabuli!

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Július 6.

Az idei Körös-toroki Napok egyik beharangozójának számító Electro Torok, továbbá az épp e szombaton a névnapját ünneplő DJ Neptun, s a vele együtt a pult mögé lépő DJ Chriss különleges bulija egyaránt a csongrádi üdülőterület főszezonjához illő zeneparadicsommal várja szombat éjjel a közelről és a távolról érkező vendégeket. A csongrádi dupla zenei megakínálathoz természetesen a Happy Day szórakoztató és vendéglátó komplexumban juthatnak a Torokba látogatók, akik akár már most bebiztosíthatják a kedvező árú részvételi lehetőségüket a Körös-toroki Napok valamennyi programjára. A „helyi béreltek” ugyanis a Happy Day pénztáraiban vasárnap hajnalig ismét nonstop megválthatók. A szombat éjszakai programoknak egyébként az időjárás sem szabhat gátat, a Happy Day ugyanis a már jól bevált sátor és fedett terasz révén garantálja a vendégek zavartalan bulizását.

A Körös-toroki Napok idején az éjszakai bulik valamennyi helyszínére minden este belépők – az előző évek jegyrendszeréhez képest – idén napi több ezer forintot megtakaríthatnak, ha már előzetesen megváltják a kedvezményes bérleteket. Az egyik ilyen (háromnapos) bérletjegy mindössze 4990 forintba kerül, de azt – a lakcímkártyájuk felmutatásával – csak a csongrádiak, a csanytelekiek, a tömörkényiek, a felgyőiek és a szentesiek vehetik meg.

A „helyi bérletet” váltók az idei Körös-toroki Napok idején a csütörtöki, a pénteki és a szombati nagyszínpadi koncerteket, valamint a vállalkozói udvar bulijait, továbbá a Happy Day napi két buliját ingyen látogathatják. Akik nem rendelkeznek a legkésőbb július 30-án 17 óráig megváltható bérlettel, normál árú (7500 forintba kerülő) bérletet, avagy napijegyet válthatnak. Ez utóbbi is a teljes – bérlettel egyarányú – szolgáltatásokra érvényes, s 3000 forintba kerül. A napijegyhez és a normál bérlethez már csak a helyszínen lehet hozzájutni.

Aki csak a nagyszínpadi koncertekre kíváncsi, szintén válthat napi koncertjegyet, egységesen 1000 forintért. A „helyi bérletre” nem jogosultak a Ticketportal jegyforgalmazó rendszer online vásárlófelületén, vagy a portállal szerződésben lévő jegyirodákon keresztül vehetnek kedvezményes, 5500 forintba kerülő bérletet – de ezek megváltására is csak legfeljebb július 30-án 17 óráig nyílik lehetőség. Fontos, hogy az egyes KTN-bulikba külön-külön érvényes belépőjegyet nem árusítanak, azokba csak a bérletekkel, vagy napijeggyel lehet bejutni.

Az üdülőterületre a Körös-toroki Napok idején is mindvégig díjtalanul lehet belépni, kizárólag a nagyszínpad előtti körülzárt területre, valamint a KTN-bulikba belépésért kell fizetni. Ráadásul a napközbeni családi és gyermekrendezvények mellett a vasárnapi teljes programkínálat – így a koncertek is – ingyen látogathatók.

Az üdülőterületen működő kisebb szórakozóhelyek és büfék programjai a Körös-toroki Napok idején ingyenesek lesznek. Ha e helyszíneken a működtetők esetleg belépőjegyet kérnek a programokra, a Körös-toroki Napok bérletei és jegyei nem használhatók fel.

További információ – a programokról és a jegyrendszerről – a Körös-toroki Napok új, folyamatosan frissülő weblapján, s a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán lelhetők fel. A közösségi oldal idővonalán közzétett információk kommentjeként megfogalmazott felvetésekre, illetve az oldal levelezőrendszerén keresztül küldött kérdésekre a szervezők általában néhány óra alatt, de legfeljebb egy napon belül válaszolnak.

A Körös-toroki Napok beharangozójának számító Electro Torok szombat éjjel és vasárnap hajnalban a már megszokott színvonallal várja a bulizókat – a részletek az alábbi plakáton megtekinthetők:

Az üdülőterület legnagyobb szórakoztató és vendéglátó centrumának legismertebb helyén, a fedett teraszon ezúttal ismét különleges, de mégis hagyománytisztelő zeneözön várja a megszokott, s minőségi kikapcsolódásra vágyókat:

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés