2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőtől buszokkal pótolják a vonatokat

Hírek - Közélet

CSONGRÁD, SZENTES - 2013. Május 18.

A vasúti pálya karbantartási munkálatai miatt május 20-tól augusztus 31-ig Csongrád és Szentes között valamennyi személyvonat helyett autóbusz közlekedik. A vonatpótló járatok Hékéd állomást nem érintik. Az autóbuszok menetideje a vonatokéval azonos, ezért a Máv-Start ZRt. Szentesen a szolnoki és a hódmezővásárhelyi csatlakozásokat egyaránt biztosítani tudja.

A jövő héten a 147-es számú vasútvonal Szentes és Csongrád közötti szakaszán megkezdik a vasúti pálya felújítási munkálatait. Emiatt Szentes vasútállomás és Csongrád vasútállomás között hétfőtől valamennyi személyvonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. A járatok Hékéd állomást nem érintik. A Máv-Start ZRt. Szentes vasútállomás és Hékéd megállóhely között pótlóbuszt nem közlekedtet, a Hékédig utazók a Szolnok felé közlekedő személyvonatokra átszállva juthatnak el a megállóhelyig.

A Máv-Start ZRt. által kiadott, 147-es vasútvonalra vonatkozó hivatalos menetrendi tájékoztató ide kattintva érhető el. A Kiskunfélegyháza és Hódmezővásárhely között közlekedő személyvonatok vágányzári menetrendje pedig innen tölthető le.

A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, élőállat és kerékpár nem szállítható.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés