2024. április 27., szombat.       Köszöntjük névnapjukon Zita nevű olvasóinkat.  Holnap Valéria napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sárkányos fürdőmajális

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Április 30.

Szezonnyitó sárkányos majálist tartanak szerdán a helyi gyógy- és strandfürdőben. A Kis-Tisza Vízisport Közhasznú Egyesület és a fürdőt működtető Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft. közös rendezvénye 9 órakor májusfaállítással kezdődik, s lampionos kerekmedencés habpartyval zárul. A napi belépőt szerdán felnőtteknek csak 360, gyermekeknek mindössze 260 forintért kínálják. Szerdán a fürdő egyes egyéb szolgáltatásai is ünnepi kedvezménnyel vehetők igénybe. A szomszédos Kertvendéglőben majálisi menüvel (többek között pacal-, birka és marhapörkölttel), valamint – az új panzió mellett újranyílt – kalandparkkal várják a vendégeket.

Az átadás előtt lévő Zöldkert Panzió nagytermében, valamint a Kertvendéglő kerthelyiségében is fogyasztható majd a majálisi menü, mellyel a szomszédos gyógy- és strandfürdő szezonnyitó rendezvénye alkalmából várják a vendégeket. Az új létesítményt övező fákon lévő kalandpálya ismét várja a vendégeket, így az a családok számára különleges kikapcsolódást is jelenthet.

A gyógy- és strandfürdőben a Kis-Tisza Vízisport Közhasznú Egyesület tartja a sárkányos sportmajálisát, melybe a Poseidon Úszó Egyesület is bekapcsolódik. A májusfát a résztvevők 9 órakor közösen állítják fel, majd megkezdődnek a szárazföldi és a medencében zajló játékos- és sportprogramok.

A fürdőt üzemeltető Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Sipos László 10 órakor elhangzó köszöntője után Máté László postagalambjait röptetik, miközben a hatfős csapatok már nevezhetnek a nagymedencében zajló sárkányhajós erőpróbára. A fenti plakáton olvasható programok mellett a fürdő e szezonnyitóra érvényes lehetőségeket is kínál. A teljes testfrissítő masszáz délelőtt 9 és este 8 óra között csak 1200 forintba kerül, míg a szauna és az infraszauna féláron vehető igénybe. A szezonnyitó program lampionos-zenés habpartyval zárul, melyet a szabadtéri kerekmedencében tartanak.

Az Időkép Csongrádra vonatkozó előrejelzése szerint a Kárpát-medencét napközben elérő gyenge hidegfront miatt változóan felhős időre lehet számítani, azonban a hőmérsékleti értékek a nyarat idézik, kora délután a medencék melletti fák árnyékában akár 29-30 Celsius-fokot is mérhetünk. Csongrádon és környékén csapadék szerda estig nem valószínű, éjjel azonban zivatarok már a Dél-Alföldön is előfordulhatnak.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés