2024. április 26., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Ervin nevű olvasóinkat.  Holnap Zita napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vízilabdameccsek után két napig zártkapuzás

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2013. Április 10.

A hétvégén vízilabda mérkőzéseket tartanak a helyi gyógy- és strandfürdő nagymedencéjében, így azt a vendégek bizonyos időszakokban nem használhatják, ám a csongrádi pólósok az idő alatt is várják a fürdőbe a sportbarátokat – szurkolóként. A hétvégi kétkapuzás után következik a zártkapuzás, ugyanis a fürdő teljes vízrendszerén hétfőn és kedden végzik el a soron következő fertőtlenítést, ezért a létesítmény a vasárnap esti zárás után csak szerda reggel 7 órakor fogadja ismét a vendégeket.

A Csongrádi Gyógy- és Strandfürdő nagymedencéjében pénteken, szombaton és vasárnap is tartanak vízilabda mérkőzéseket. A meccsek idején – pénteken 15 és 18, szombaton 10 és 16, valamint vasárnap 8 és 14 óra között – a csongrádi és a környékbeli sportbarátokat a medence partjára, szurkolóként invitálják. A nagymedence a három napon egyéb időpontokban az úszók és a fürdőzővendégek számára is igénybe vehető, míg a többi medence a meccsek idején is zavartalanul üzemel.

Nagyításhoz kattintson a képre!

A létesítményben a megfelelő vízminőség folyamatos garantálása érdekében rendszeresen tartanak hálózatfertőtlenítést. A fürdőt üzemeltető Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft. ügyvezetőjétől, Sipos Lászlótól megtudtuk: a soron következő átfogó munkálatsort április 15-én, hétfőn, s 16-án kedden végzik el. Ha a jövő heti időjárás ígéretesen alakul, s az előrejelzések is biztatóak lesznek, a tanmedence feletti sátrat is elbontják. A rendszerfertőtlenítési munkálatok teljes körű, biztonságos elvégzése érdekében a főépületbeli szolgáltatások is mindkét napon szünetelnek – vagyis a fürdő a jövő héten leghamarabb szerda reggel 7 órától fogadja a vendégeket.

A helyi önkormányzati képviselő-testület döntése értelmében a belvárosi vendégházak üzemeltetését áprilistól a Csongrádi Közmű Szolgáltató Kft, s azon belül a fürdő kollektívája végzi. A házak foglalása a kétnapos zárva tartás idején is folyamatos marad. Az ügyeletes recepciós az éjjel nappal elérhető +3630/986-44-82-es telefonszámon a jövő hét hétfőjén és keddjén is hívható, s ha rendelkezésre állnak szabad házak, a foglalásról és a kulcsok átadásáról is gondoskodik. A kapcsolatfelvétel a vendégházak Facebook-oldalán, valamint a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen is lehetséges.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés