2024. április 18., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Andrea és Ilma nevű olvasóinkat.  Holnap Emma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miniszteri elismerést kapott Tarjányi Attila, a fejlesztési minisztérium vezető tanácsosa

Hírek - Közélet

CSONGRÁD, BUDAPEST - 2013. Március 18.

A nemzeti ünnep alkalmából Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter állami kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át. Miniszteri elismerést vehetett át Tarjányi Attila, a szaktárca fejlesztési és finanszírozási osztálya vezető-tanácsosa. A csongrádi származású Tarjányi Attila a pályáját a helyi polgármesteri hivatalban kezdte, számos pályázati támogatásból végezett nagyberuházás sikeres lebonyolítása fűződött a nevéhez.

Pár éve még a csongrádi polgármesteri hivatal városgazdasági irodájának szakmai színvonalát erősítette Tajányi Attila, aki – a legutóbbi helyhatósági választásokat megelőzően – szinte egyik pillanatról a másikra döntött úgy, hogy végérvényesen továbblép. A közszférában akkoriban a helyi városvezetés szerint túl kicsi volt a megbecsülés fokozására kihasználható mozgástér, vagyis képtelenek voltak elintézni számára a rendes megélhetést biztosító, tudásához méltó fizetést. S bár – információink szerint – az önkormányzat akkori urai hetekig keresték a megoldást a fiatal szakember helyben tartása érdekében, mégis bebizonyosodott, hogy Csongrád a versenyszférával már képtelen felvenni a versenyt.

Fotó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium / Bartolf Ágnes

A nemzeti ünnep alkalmából Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter március 14-én állami kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át. Az ünnepségen a jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési és finanszírozási osztálya vezető-tanácsosaként dolgozó Tarjányi Attila miniszteri elismerést vehetett át.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés