2020. január 23., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Zelma és Rajmund nevű olvasóinkat.  Holnap Timót napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Negyvenéves a honvéd klub (fotókkal)

Hírek - Közélet

CSONGRÁD - 2011. Július 8.

Megalakulásának 40. évfordulója alkalmából tartott ünnepi közgyűlést július elsején a Béri Balogh Ádám Honvéd Klub. A kilencvenfős, nagyszabású rendezvényen részt vettek a Dél-alföldi Régió honvéd klubjainak képviselői is, akik közül négy szervezet emlékszalagot kötött az egykori csongrádi alakulat csapatzászlajára.

A volt Síp utcai Általános Iskola tornatermében megrendezett közgyűlésen Ágoston Imre nyugállományú ezredes, klubelnök beszámolóját követően ismertették Benkő Tibor vezérkari főnök közgyűléshez írt levelét, melyben köszöntötte a klub jelenlegi vezetését, korábbi elnökeit. A vezérezredes külön méltatta Licsicsányi István nyugállományú alezredest, a Magyar Kultúra Lovagját, aki tíz évig vezette a klubot.

Az ünnepi eseményt Csongrád testvérvárosából, Óbecséből is megtisztelték néhányan a jelenlétükkel, ugyanis az ottani rendőrállomás nyugdíjas egyesületével a honvéd klub már négy éve tart fenn kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot.

A jó hangulatot fokozták a Honvéd Együttes tagjai, akik a humort sem nélkülöző operett összeállításukkal szórakoztatták a jelenlévőket. A rendezvényen felléptek az Ének-Zenei Általános Iskola tanulói is, akik zenés, verses műsorukban katonadalok előadásával emlékeztek a klub névadójára, a Rákóczi szabadságharc mártír katonájára.

A műsor után a meghívott vendégek megtekintették a Béri Balogh Ádám Honvéd Klub Hunyadi téri emlékszobáját, majd az ünnepi rendezvény – a közös ebéd után – bajtársi beszélgetéssel zárult.

Információ és fotók: Fekete Imre

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés