2020. augusztus 11., kedd.       Köszöntjük névnapjukon Zsuzsanna és Tiborc nevű olvasóinkat.  Holnap Klára napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyéves a Mozi Menza – Látványgrillezéssel ünnepelnek

Hírek - Gazdaság

CSONGRÁD - 2012. Október 26.

Tizenkét hónappal ezelőtt, egy maihoz hasonló, kellemes őszi napon nyitotta meg kapuit a Mozi Menza. Az Uránia Filmszínház földszintjén a helybéli Vig-fivérek közös vállalkozása akkor a legmodernebb csongrádi menükínáló helynek bizonyult, s – a minőségi, modern környezetet tekintve – helyben még ma is csak egy versenytársa akad. A visszatérő vendégek számára ma ajándék grilltállal kedveskednek, melyből – korlátozott számban – az alkalmi betérőknek is több száz adag jut. A különleges menüt normál, nyolcszáz forintos egységáron kínálják.

Igen jelentős összeget, tízmillió forintnál is többet fektettek be a csongrádi Vig-fivérek a helyi Uránia Filmszínház földszinti részének étkezővé és kávézóvá alakításába. A legmodernebb felszereléseket felvonultató konyha mellett a pultrendszer és a vendégtér is megállná a helyét bármely nagyváros sétálóutcájában, vagy akár a fővárosi Váci utcában is.

A merésznek tűnő vállalkozás a mindennapok során bizonyította, hogy érdemes Csongrádon minőséget kínálni. A nyitás egyéves évfordulóján születésnapi grillezéssel várják a törzsvendégeket, valamint az alkalmi betérőket.

A normál nagyadag ételnek megfelelő áron kínálják a különleges összeállítású grilltálat, melyet a teraszon készítenek. A már messziről illatozó ételcsodákért érdemes sietni, ugyanis – bár ma is délután 3 óráig tart nyitva a menza – nagy valószínűséggel már hamarabb elfogynak a folyamatosan készülő finomságok.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés