2024. március 29., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Auguszta nevű olvasóinkat.  Holnap Zalán napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ecorgan az ABAS mellett döntött

Hírek - Gazdaság

CSONGRÁD - 2015. Január 7.

A magyar tulajdonú, 1998-ban alapított Ecorgan Kft. a konyhatechnikai termékek meghatározó cége, a kompozit mosogatók gyártásában világelső BLANCO német, valamint a belsőépítészek által méltán kedvelt SMEG és ELICA olasz márkák kizárólagos magyarországi képviselete. A közel ötszáz viszonteladó partnerrel rendelkező cég éveken keresztül egy magyar fejlesztésű integrált ügyviteli szoftvercsomagot használt nagykereskedelmi tevékenységéhez. Az adatmennyiség növekedésével jelentős mértékben lelassult a rendszer, illetve alkalmatlan volt a valós idejű online kommunikációra – a cég e problémája megoldását segítette hatékonyan az ABAS Business Suite integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése. (X)

Amikor a problémák fokozottan jelentkeztek, a cégnél egyértelművé vált, hogy az addig használt infrastruktúrájukba már nem éri meg invesztálniuk. Ugyanakkor a korábban használt szerverpark és a felhasználói számítógépek, monitorok is elavultakká, a szükséges kapacitásra és munkára alkalmatlanná váltak. Mindezen feltételek mellett a vállalat menedzsmentje egy új vállalatirányítási szoftver bevezetése és korszerű, új hardverek beszerzése mellett döntött, melynek kivitelezéséhez nagy segítséget jelentett a GOP.2.2.1-11-2013-0515 számú pályázatban nyújtott európai-uniós támogatás.

A megfelelő versenyeztetést követően a kft. a nemzetközi ABAS Business Suite integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött. Ezáltal lehetővé vált, hogy minden ügyviteli folyamat egy platformra kerüljön, valamint a dolgozói – különösen a viszonteladókat látogató területi képviselői – az interneten keresztül, online is hozzáférjenek a gyors és rugalmas kiszolgáláshoz, a pontos adatszolgáltatáshoz szükséges információkhoz.


Nagyításhoz kattintson a képre!

Az új szoftver által a rendeléstől a számlázásig gyakorlatilag minden elektronikussá vált. A legmodernebb informatikai követelményeknek megfelelő új vállalatirányítási rendszer, valamint az azzal együtt beszerzett új hardverek lehetővé teszik, hogy az Ecorgan Kft. megerősítse a piaci pozícióit, s a kor követelményeinek maximálisan megfelelő, a képviselt márkákhoz méltó minőségű szolgáltatást nyújtson, növelve ezzel a cég hatékonyságát és a munkahelyek színvonalát.

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés