2024. április 24., szerda.       Köszöntjük névnapjukon György nevű olvasóinkat.  Holnap Márk napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap is Orhidea

Hírek - Gazdaság

CSONGRÁD - 2014. November 1.

Az emlékezés ünnepének hétvégéjén vasárnap is reggeltől estig nyitva tart az Orhidea Virágbolt. Akik vasárnap előre készített, vagy egyedi igény szerint összeállított koszorút, illetve friss virágot szeretnének vinni a sírokhoz, reggel 8-tól este 6 óráig még a megszokottnál is sokkal szélesebb választékot találhatnak az Erzsébet utcai üzletben. (X)

A régió egyik legnagyobb temetkezési vállalkozásának kiegészítő szolgáltatásaként is működő csongrádi Orhidea Virágüzlet a város egyik legjobban felszerelt, legnagyobb választékot kínáló szakboltja, ahol előrendeléssel akár különösen rövid határidővel is készítenek koszorúkat, sírcsokrokat.

Az emlékezés ünnepének hosszú hétvégéjén vasárnap is kibővített választékkal, s reggel 8-tól este 6 óráig tartó nyitva tartással állnak a vásárlók rendelkezésére.

Akik nem tudják szeretteik, ismerőseik sírhelyét személyesen felkeresni, akár Csongrádra utazás nélkül, vidékről is rendelhetnek kiszállítással koszorúkat, sírcsokrokat. Az egyedi igények szerinti összeállítású koszorúkra vasárnap napközben is felvesznek telefonos előrendeléseket.

Vasárnap reggel 8 és este 6 óra között bármikor hívhatók az üzlet munkatársai a 30/279-60-29-es, valamint a 30/791-40-75-ös telefonszámon. November másodikán a vidékről érkező telefonos megrendelések teljesítésének feltételeiről is ezeken a telefonszámokon lehet érdeklődni. (X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés