2024. április 19., péntek.       Köszöntjük névnapjukon Emma nevű olvasóinkat.  Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ajándék biobor a Parkos Palackosban

Hírek - Gazdaság

CSONGRÁD - 2014. Június 6.

A hosszú hétvégén szombaton, valamint hétfőn is várja a vásárlókat a széleskörű borkínálatáról Csongrádon és a környéken egyaránt közismert Parkos Palackos. A Szentháromság téri üzletben hétfőn egy olvasónk ajándékba kap egy palacknyit a „Város bora 2013.” címmel elismert, Bodor László bioborász által készített Cabernet Sauvognonból. A játékba nevezéshez csupán meg kell osztani e cikk ajánlatát lapunk Facebook-oldaláról, majd – szerencsés esetben – át kell venni a Parkosban a palackot. A Parkost természetesen már a jövő hétvégi ballagásra gondolva is érdemes célba venni, hiszen egyedi gravírozást, valamint üvegcímkét most különösen rövid határidővel, igen kedvező árakon lehet rendelni.

A hirtelen beköszöntő kánikulára idejében felkészültek a Parkos Palackosban. Az üdítők mellett a hűtött sörök választékát is kibővítették. Az üzletben a különféle csokoládékülönlegességek állagára, s a vásárlók kényelmére egyaránt ügyelnek, ezért a nagy melegben légkondicionált eladótérrel várják a vásárlókat.

Az édességek mellett kávék és teakülönlegességek is kaphatók, így egyedi igények szerint – igen sokféle összeállításban – ajándékkosarak előrendelés nélkül is vásárolhatók. A különféle családi összejövetelekre – vagy éppenséggel a közelgő általános iskolai ballagásra – gondolva a gravírozások mellett egyedi címkéket is kedvező áron, rövid határidővel lehet rendelni, így aki valóban személyre szóló élményt kíván szerezni, még nem késett el az ötlete megvalósításával.

A megrendeléseket az ünnepi hétvégén is fogadják, hiszen a Parkos Palackos szombaton reggel 8-tól este 6-ig, pünkösdhétfőn reggel 8-tól 12 óráig nyitva tart. Hétköznap továbbra is 8-tól 12-ig, s délután 1-től este 6 óráig várják a vásárlókat, pihenőnapot csupán vasárnap tartanak.

Jelentősebb megrendelések esetén folyóborokat közvetlenül a termelőktől is beszereznek, de a csongrádi pincészetek termékei kis- illetve közepes tételben általában folyamatosan megtalálhatók az üzletben.

A palackozott borok sorában a csongrádi tőkék nedűi jól megférnek egymás mellett a történelmi borvidékekről származó társaikkal. A helyi palackozott kínálat mindig teljes. A csongrádi pincészetek és magántermelők valamennyi, kereskedelmi forgalomban fellelhető palackozott bora megtalálható a polcokon.

Természetesen a Parkosban árusítják Bodor László közkedvelt bioborait is. A „Város bora 2013.” címmel elismert, 2011-es évjáratú Cabernet Sauvignon az egyik palackban már egy olvasónkra vár. Mindazok közül ugyanis, akik lapunk Facebook-oldaláról e cikk ajánlatát június 9-én, hétfőn reggel 8 óráig megosztják, a Parkos tulajdonosa, Pusztai Csaba egy személyt megajándékoz a kollégája neves termékével.

A borért zajló játékban csak tizennyolcadik életévüket betöltöttek vehetnek részt. Amennyiben tizennyolc évesnél fiatalabbra mosolyog a szerencse, a bor helyett egy üveg alkoholmentes Törley pezsgőt vehet majd át az üzletben. A nyertes nevét az e cikkhez kapcsolódó olvasói fórumban tesszük közzé, s személyes üzenetben is értesítjük.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés