2024. április 25., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Márk nevű olvasóinkat.  Holnap Ervin napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Parkos – Ünnepi kínálat a Szentháromság téren

CSONGRÁD - 2014. December 22.

A karácsonyfa alá és az ünnepi asztalra bővített választékban kínálnak édességeket és italokat a csongrádi Parkos Palackosban. A Szentháromság téri üzletbe már karácsony előtt megérkezett a minőségi pezsgők garmadája is. A borbarátok az év végi ünnepek alkalmával a tőkék több száz palacknyi nedűje közül választhatnak. Az ünnepi köntösbe öltözött, családias hangulatú boltban akár még az utolsó pillanatokban is lehet vásárolni, hiszen december 24-én reggel 8-tól délután 1 óráig, míg 31-én reggel 8-tól egészen este 6 óráig várják a vevőket. (X)

A Parkos Palackost működtető csongrádi borász, Pusztai Csaba továbbra is eltökélt a borkultúra terjesztése iránt, ezért változatlanul jelentős minőségi borválasztékot tart fenn. Az ünnepi asztalra az összes, a kereskedelemben jelenleg fellelhető palackozott csongrádi borból lehet választani, s széles körű a csongrádi folyóborok kínálata is. Mindemellett az egyedi gyártású polcokon megtalálhatók egyes hazai történelmi borvidékek pincészeteinek termékei, valamint az ismertebb hazai párlatok és -eszenciák.

A mozi előtti parkolótól mindössze huszonöt lépésre lévő üzletben az ajándékozásra kiválóan alkalmas, díszes üvegekbe töltött minőségi magyar pálinkák éppúgy fellelhetők, mint az alkalmi címkékkel ellátott borok, valamint az ez utóbbiakhoz dukáló díszdobozok. Ez utóbbiak között immár csongrádi fotókkal díszítetteket is kínálnak.

A csokiköltemények között a bonbonok éppúgy fellelhetők, mint a hagyományos márkanéven, még mindig az eredeti technológiával készülő táblák és szeletek. Az ajándéknak messzemenőkig megfelelő kézműves csokoládék közül a Kiskunfélegyházán készülő termékek közül több már elegáns csongrádi köntösbe bújtatva is kapható. Ez utóbbiakhoz – melyeket fotóriporterünk, Révész Gábor fotói díszítenek – kizárólag a Parkos Palackosban lehet hozzájutni.

Mindazok közül, akik eme cikkünk ajánlatát lapunk Facebook-oldaláról december 23-án 22 óráig megosztják, a Parkos Palackos működtetője egy személyt megjutalmaz egy nagyméretű ünnepi grillázzsal. Az ajándék december 24-én 8 és 13 óra között vehető át az üzletben. (A játékban legegyszerűbben a cikk alatti olvasói fórum linkjére kattintva, majd a megosztás funkciót választva lehet részt venni.)

(X)

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés