2024. április 18., csütörtök.       Köszöntjük névnapjukon Andrea és Ilma nevű olvasóinkat.  Holnap Emma napja lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Civilek díszítik a község közös karácsonyfáját

CSONGRÁD - 2014. December 4.

A Tegyünk Együtt Többet Tömörkényért (TETT) december 4-én, csütörtökön 15 órára a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet helyi kirendeltsége melletti fenyveshez invitálja mindazokat, akik szeretnék együtt feldíszíteni Tömörkény első közös közterületi karácsonyfáját. A helyhatósági választáson indult, de a testületbe nem jutott hat volt jelölt által alakított szervezet első akciójához bárki csatlakozhat. A közös fa díszítése során közös éneklésre, vagy akár létramászásra is vállalkozó tettrekész segítőket a helyszínen meleg teával vendégeli meg a Rózsafüzér Szociális Otthon.

Az első tömörkényi közös köztéri karácsonyfára kerülő díszekről részben a TETT tagjai (Ambrus Edit, Losonczi Anna, Magonyné Gál Ilona, Pintér Dávid Sándor és Tóth Csaba), valamint az akciót támogató vállalkozások és magánszemélyek gondoskodnak, de nagy szeretettel fogadnak bárkitől további, elsősorban saját készítésű díszeket is.

A TETT egy civil szerveződés, amely Losonczi Anna kezdeményezésére jött létre. Az idei helyhatósági választások után ő küldött levelet mindazon képviselőjelölteknek, akik nem jutottak be az önkormányzati testületbe. Losonczi Anna arra kérte volt jelölttársait, hogy amennyiben továbbra is éreznek indíttatást Tömörkény szebbé, jobbá tételéért, üljenek egy asztalhoz, s vessék össze az elképzeléseiket. A megszólított tizenkét jelöltből minden második csatlakozott a TETT-hez, a tanácskozás első eredménye a község első közös köztéri karácsonyfája lesz.

Hírportálunkon megjelenő információk bármilyen utánközlése kizárólag a website tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges.


 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés